Vara pe Netflix – conținutul ce nu trebuie ratat

Vara avem mai mult timp sa ne relaxam sau sa stam pana tarziu la televizor sau sa ne adapostim in casa de canicula. Esti gata sa iti redescoperi serialele favorite? Iata deci care sunt cele mai bune seriale sau documentare pe care nu trebuie sa le ratezi in luna iulie pe Netflix.

In iulie, fanii inraiti au de ce sa se bucure. « Stranger Things » a revenit, cu un sezon 3 foarte promitator. Dar asta nu este totul. Al saptelea si ultimul sezon din « Orange is the New Black » revine si el, la fel ca si un alt serial care este din ce in ce mai popular- La Casa de Papel 3.

Esti curios sa stii mai multe despre dedesubtuile afacerii Cambridge Analytica care a ajutat celebra retea sociala Facebook? In acest caz, ar trebui sa te uiti la documentarul « Great Hack ».

Stranger Things, sezonul 3. Din 4 iulie, serialul « Stranger Things » revine cu sezonul 3. O invazie a unor sobolani turbati, un nou centru commercial, spionaj sovietic, o noua gazda… vara se anunta a fi promitatoare in Indiana, la Hawkins, plina de aventuri si schimbari cruciale. Si cum scoala este gata, acesti preadolescenti sunt gata sa se distreze de minune in vacanta. Dar periolul sta la panda in acest nou sezon 3.

La Casa de Papel 3. Din 19 iulie, va fi disponibil, doar pe Netflix. De aceasta data, nu este vorba despre bani, ci despre familie. In partea a treia de La Casa de Papel, regasim aceeasi echipa, dar de data aceasta este vorba despre mai mult decat o simpla urmarire. Atunci cand Rio este luat prizonier, Profesorul si echipa sa trebuie sa isi uneasca fortele pentru a-l elibera. Iar noul lor plan se anunta mai indraznet ca niciodata.

Orange is the New Blak, sezonul 7. Noul sezon, cel de-al saptelea, care este de altfel si ultimul, va aparea in data de 26 iulie pe Netflix. Timp de 6 sezoane am urmarit aventurile lui Piper si al altor prizoniere din penitenciarul Litchfield, in toate situatiile- relatii dificile cu gardienii, povesti de dragoste, sarcina, toxicomanie si violente ale politistilor. Cel de-al cincilea sezon s-a concentrat mai mult in jurul intamplarilor in inchisoare dupa moartea lui Poussey. In timp ce in al saselea sezon, prizonierele au fost transferate intr-un alt loc pentru a fi mai bine supravegheate.

Iar acum? Oare ce putem astepta de la cel de-al saptelea sezon, care este si ultimul? In orice caz pana acum nu a fost difuzat niciun sinopsis.

Another Life. Din 25 iulie, pe Netflix. Daca iti place genul SF, in acest caz, iti va placea foarte tare si acest serial, noul serial al lui Aron Martin, creatorul « Slasher ». In timpul unei misiuni extrem de riscante, astronautul Niko Breckenridge si echipa sa tanara trebuie sa infrunte pericole teribile pentru a afla mai multe despre extraterestri.

Point Black. Vrei sa ai parte de mai multa actiune? Acest lucru se va intampla din 12 iulie cu serialul Point Black. Pentru a salva sotia sa insarcinata, Paul, un infirmier de la urgenta, face echipa cu un suspect ranit si angajat intr-o cursa contra cronometru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *