Top telefoane care se încarcă repede

Datorita incarcarii ultra rapide, unele smartphone-uri reusesc sa recupereze 100% din autonomia lor intr-un timp record. Am intocmit pentru voi un top al telefoanelor care se incarca cel mai repede de pe piata la momentul actual.

Realme X2 Pro se afla in fruntea clasamentului si face parte din categoria flagships killer, a smartphone-urilor din gama premium la un pret extrem de abordabil. Creat de o filiala apartinand lui Oppo, acest telefon inteligent este dotat cu aceeasi tehnologie SuperVOOC 50W. Timpul de incarcare de 29 de minute nu a fost inca egalat.

Oppo Find X. In timpul prezentarii oficiale a lui Find X in 2018 nimeni nu credea atunci cand Oppo afirma ca acest telefon va fi capabil sa se incarce in doar 30 de minute. Aproape 30 de minute. In realitate, este nevoie de 33 de minute ca bateria sa ajunga de la 0 la 100%. Ecranul sau impresionant il plaseaza in categoria telefoanelor premium.

Oppo RX17 Pro. Lansat la sfarsitul anului 2018, RX17 Pro este un telefon din gama mid range dotat cu impresionanta tehnologie Super VOOC de la Oppo. Dispune de doua baterii ceea ce permite repartizarea energiei trimise de catre puternicul sau incarcator de 50W reducand totodata riscurile de supraincalzire. Are nevoie de doar 37 de minute pentru a ajunge de la 0 la 100%.

Motorola G7 Plus. Cel mai ieftin telefon din acest clasament, Moto G7 Plus apartine categoriei entry level. Echipat cu excelente difuzoare stereo, acest telefon are drept principal avantaj compatibilitatea cu incarcarea super rapida. Are nevoie de trei sferturi de ora pentru a se incarca 100%.

Huawei P30 Pro. Cu un aparat foto cvadruplu, ultra polivalent, Huawei P30 Pro este unul din cele mai bune smartphone-uri pentru poze. Este unul din singurele telefoane mobile de pe piata echipate cu un zoom optic x5 ceea ce este excelent. Si el este compatibil cu incarcarea fara fir si se incarca total in 53 de minute odata conectat la incarcatorul cu fir.

OnePlus 7T. Datorita Oxygen OS si ecranului sau cu o rata de refresh de 90 Hz, OnePlus 7T ofera una din cele mai frumoase experiente de navigare depe piata. Totul este extrem de fluid la acest terminal. Datorita incarcatorului sau WarpCharge 30T, este capabil sa se reincarce in mai putin de o ora.

Samsung Galaxy Note 10+. La fel ca predecesorii sai, Samsung Galaxy Note 10+ se distinge de telefoanele concurente de pe piata prin ecranul sau mare si prin stylus. Acest telefon din gama premium se incarca intr-o ora si 9 minute si propune o optiune de incarcator de 45W, capabil sa incarce telefonul in 58 de minute. Este compatibil cu incarcarea fara fir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *