Stranger Things, sezonul 3, un afiș și data lansării dezvăluite

Alerta pentru fanii serialului Stranger Things! Netflix le-a rezervat un cadou frumos pentru inceput de an dezvaluind chiar in prima zi a anului un afis al sezonului 3, un sezon extrem de asteptat de fanii serialului precum si data de lansare a acestuia. Mai trebuie sa aveti doar putina rabdare sa va reintalniti cu Eleven, Will, Mike sau Max.

Anul 2019 abia a inceput dar se anunta unul extrem de promitator pentru fanii serialelor. Pe langa al optulea si ultimul sezon al serialului Game of Thrones care va fi lansat in luna aprilie sezonul 3 al serialului Stranger Things este unul din cele mai asteptate ale anului. Si fanii nu mai au foarte mult de asteptat. In timp ce unii incercau sa isi revina dupa noaptea de Revelion, marti, 1 ianuarie 2019, Netflix i-a luat pe toti in surprindere dezvaluind la ora 9 dimineata un afis promotional al sezonului cu numarul 3, anuntat cu aceasta ocazie si sezonul 3 al serialului.

Data lansarii dezvaluita. Intalnirea cu fanii este prevazuta pentru data de 4 iulie, ziua Independentei in Statele Unite ale Americii. Pe afis ii putem vedea pe Eleven si pe Will uitandu-se in spate, speriati, in timp ce Dustin, Max si Lucas se uita la focul de artificii. Pe afis se pot citi urmatoarele: O vara poate schimba totul…

Sezonul doi ne-a lasat pe buzele cu unele intrebari care ne bantuie – ce se va petrece cu Steve? Cum va evolua mai departe relatia dintre Eleven si Mike dar si noua conexiune dintre Lucas si fata cea noua, Max? Dar, cea mai importanta intrebare, vor intra Jonathan si Nancy oficial intr-o relatie? Nu ne-ar deranja sa aflam si mai multe lucruri despre Billy, nu-i asa?

Va amintim ca intriga serialului se va derula in vara anului 1985, la mai putin de un an distanta de evenimente petrecute in al doilea sezon. Asteptand primul trailer al acestui sezon fanii pot sa se uite la teaserul care dezvaluie titlurile celor 8 episoade ale acestui sezon care, pana la urma, nu sunt chiar atat de departe, mai putem avea putin rabdare, nu-i asa?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?