Serialul adictiv Killing Eve revine cu al doilea sezon

Acest thriller psihologic care a entuziasmat un numar mare de fani ai serialelor din intreaga lume si-a anuntat revenirea in primavara anului 2019 cu un al doilea sezon.

7 aprilie. Contul oficial de Twitter al acestui serial a facut acest anunt pe data de 3 ianuarie. Sezonul 2 al serialului Killing Eve va fi difuzat incepand cu 7 aprilie, mult mai curand decat ne-am asteptat. V-am lipsit? Isi intreaba Eve Polastri fanii in acest tweet.

O urmare extrem de asteptata. Imaginile care au aparut recent online ne lasasa credem ca actiunea serialului va fi reluata de unde a fost lasata la sfarsitul sezonului 1. Un lucru confirmat si de catre Sarah Barnett, presedintele BBC America intr-o declaratie in care spune ca serialul Killing Eve este reluat exact 36 de secunde dupa evenimentele petrecute in ultimul episod. Acest nou sezon este cel putin la fel de bun ca primul, sumbru si amuzant totodata, care ne pune nervii la incercare si placut totodata.

Roluri feminine indraznete. Drept urmare, fanii serialului mai au de asteptat inca trei luni. Ceea ce le lasa timp celor care inca nu au vazut serialul, sa recupereze. Un thriller psihologic la feminin. Adaptare a romanului Codename Villanelle al lui Luke Jennings, Killing Eve este povestea unui joc de-a sorecele si pisica intre o ucigasca platita glaciala si instabila, Villanelle si o agenta MI5, putin cam neglijata, Eve Polastri. Acestea sunt interpretate de catre Sarah Oh (Anatomia lui Grey) si Jodie Comer (Doctor Foster).

Killing Eve vine cu personaje feminine puternice. Villanelle in special este extrem de puternica, terifianta si periculoasa totodata, o femeie mai putin obisnuita. In plus, in acest serial, spre deosebire de altele, apar femei fara fard, naturale (o vedem pe Eve cum se rade la axile sau cum vorbeste la telefon de pe toaleta). Acest serial este presarat de umor negru. Un adevarat regal. Fanii serialului mai trebuie sa aiba rabdare doar cateva luni pana cand se vor putea delecta cu noile episoade ale sezonului doi. Nu mai este asa mult, nu-i asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *