Seriale horror de urmărit pe Netflix

Ca tot se apropie Halloween cu pasi repezi, am selectat pentru voi cateva seriale infricosatoare pe care le poti urmari pe Netflix printre care cel mai nou serial, The Haunting of Bly Manor si Ratched.

The Haunting of Hill House. Este unul din serialele-eveniment difuzate de Netflix. In momentul in care o familie se muta intr-o casa aflata intr-o stare precara pentru a o renova, se trezeste bantuita de spirite si fantome infricosatoare care poarta greutatile trecutului.

The Haunting of Bly Manor. Creatorul francizei The Haunting of The Hill House revine in luna octombrie pentru o noua poveste. Intriga se deruleaza intr-un conac lugubru, izolat in mijlocul unei regiuni rurale. In conac locuiesc doi orfani. O tanara guvernanta este angajata sa aiba grija de ei. Va fi martora unor fenomene stranii si a unor aparitii de tot felul.

Ratched. Serialul-eveniment al acestei toamne, realizat de catre Ryan Murphy, retraseaza destinul infirmierei sadice Milded Ratched. Dupa razboi, Milded Ratched este angajata intr-un nou spital de psihiatrie, plin de secrete si mistere.

Dark. Atunci cand un baiat pe nume Mikkel dispare fara urma din orasul Winden, Germania, destinul a patru familii va fi bulversat din cauza acestei disparitii. Un mister care va implica numai putin de 3 generatii.

Marianne. Emma, o cunoscuta scriitoare de romane horror, se reintoarce in orasul natal. Descopera cu stupoare ca personajele infricosatoare din romanele sale au prins viata in lumea reala.

American Horror Story. Este un serial organizat in jurul unui casting complex, mai mult sau mai putin fix. In fiecare sezon se vorbeste despre un nou subiect: circ, spital psihiatric, manastire. In ultimul sezon aparut online pe Netflix, sezonul cu numarul 8, suntem scufundati intr-un univers post-apocaliptic.

The Walking Dead. A ajuns deja la sezonul cu numarul 8. Serialul se desfasoara intr-un univers populat de zombies. Pentru a lupta impotriva acestei invazii si pentru a supravietui, putinii oameni ramasi se vor alia pentru a salva umanitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *