Selena: Serialul un nou trailer pentru serialul Netflix

Netflix tocmai a dezvaluit un trailer al serialului Selena: Serialul care vorbeste despre destinul tragic al cantaretei Selena Quintanilla. Primul sezon va fi disponibil incepand cu data de 4 decembrie pe cunoscuta platforma de streaming.

Selena: despre ce se vorbeste in acest serial?
Selena: Serialul este o biografie dramatica. Urmarim parcursul tinerei Selena Quintanilla, o tanara de origine mexicana nascuta in 1971 care viseaza sa isi faca un nume in industria muzicii. Extrem de precoce, lanseaza un prim album la varsta de 12 ani si devine un fenomen in muzica latino. La sfarsitul anilor ’80, cu mai multe discuri vandute in milioane de exemplare, cariera tanarei cantarete explodeaza in America Latina. Devine un superstar si umple stadioanele in timpul concertelor organizate.

Totul pare sa ii mearga ca pe roate pana cand apare o drama care ii da viata peste cap. La inceputul anului 1995, aceasta descopera ca Yolanda Saldivar, una din vechile sale prietene si presedinta fan clubului sau, deturneaza banii castigati datorita publicitatii. Selena ii da acesteia intalnire intr-un hotel pentru a regla aceasta diferenta si pentru a-si cere drepturile banesti. Odata ajunse fata in fata, intre cele doua femei izbucneste un conflict. Selena se ridica sa plece, moment in care Yolanda scoate un pistol din geanta si o impusca in spate de mai multe ori. Adusa de urgenta la spital, Selena moare cateva ore mai tarziu din cauza ranilor. Avea doar 23 de ani.

Primele trei episoade ale serialului ne-o prezinta pe Selena in adolescenta. Este intepretata de Madison Taylor Baez. In urmatoarele trei episoade, Christian Serratos, extrem de cunoscuta fanilor din serialul The Walking Dead pentru rolul personajului Rosita o va interpreta pe Selena. O putem admira in trailerul aparut online.

Serialul este descries drept o drama cu privire la trecerea la varsta adulta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *