Ratched – ce ne-ar plăcea să vedem în sezonul cu numărul 2

Daca Netflix va confirma de curand ca noul sau serial, Ratched va avea si un sezon cu numarul 2, iata deci care sunt lucurile ce ne-ar placea sa le vedem in sezonul cu numarul 2.

Atentiune ! Spoilere. Ratched este noul serial al lui Ryan Murphy care este deja extrem de apreciat pe Netflix. Un show dramatico- horror considerat drept o continuare culta si feminista pentru Zbor deasupra unui cuib de cuci.

Un show sublimat de performantele actritei Sarah Paulson din American horror story, in rolul lui Mildred Ratched. Un thriller enigmatic si infricosator in acelasi timp care a stiut cum sa ne tina cu sufletul la gura pana la final, un final incheiat in cel mai mare suspans.

Iata deci care sunt lucrurile pe care ne-ar placea sa le vedem in sezonul cu numarul 2.

O Mildred Ratched mai sumbra. Pana in prezent, singura dorinta a lui Mildred era sa il protejeze cu orice pret pe fratele sau. Dar acest lucru era inainte ca acesta sa se intoarca impotriva sa, crezand ca femeia este capabila de tradare.

Un « twist » neasteptat care ii va permite lui Ryan Murphy sa lase sa se intrevada o noua fata a infirmierei. Cea a unei femei profund manioasa, gata sa sacrifice totul pentru a pune capat unei suferinte psihologice.

Mai multe scene cu Sophie Okonedo. Aceasta are rolul pacientei Charlotte Wells, cu puternice tulburari de personalitate. Un rol pe care actrita Sophie Okonedo il joaca magistral deci ne-ar placea ca aceasta sa fie exploatata mai mult.

Mai mult girl power. Fie ca vrem, fie ca nu, Ratched este un serial puternic feminist. Deci sezonul 2 ar trebui sa continue in aceasta linie. Si sa ne ofere si mai multa profunzime sau mai multa complexitate in constructia personajelor sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *