How to Get Away With Murder sezonul 6

Este inceputul sfarsitului pentru serialul How to Get Away With Murder. Sezonul 6 care va fi difuzat incepand cu data de 26 septembrie pe canalul ABC va fi si ultimul insa serialul produs de Shonda Rhimes ne va ramane cu siguranta in memorie multa vreme mai ales dupa ce vom urmari ultimele episoade ale acestui sezon. Trailerul acestui ultim sezon tocmai a fost dezvaluit si ne prezinta o moarte importanta.

In cateva zile, urmeaza sa fie lansate noile sezoane ale unora din cele mai urmarite seriale printre care si How to Get Away With Murder. Mai multe canale au anuntat deja sfarsitul unor seriale precum Criminal Minds (dupa 15 sezoane), Arrow (dupa 8 sezoane), Supernatural (dupa 15 sezoane) dar si How to Get Away With Murder al carui sezon 6 va fi si ultimul.

Urmeaza sa moara un personaj important? Dupa cinci sezoane in care a reusit sa evite justitia, Annalise Keating si studentii sai vor reusi sa scape in continuare si in ultimul sezon al serialului How to Get Away With Murder? Raspunsul la aceasta intrebare nu este unul simplu daca urmarim trailerul acestui nou sezon postat online de canalul ABC. Acest trailer incepe cu o recapitulare a sezoanelor precedente – a mortilor in special – inainte de a trece la unele imagini inedite. O putem auzi pe Annelise cerandu-le studentilor sai sa ingroape minciunile, teama, culpabilitatea si rusinea pe care au simtit-o in tot acest timp inainte de a aparea in imagini un cosciug.

Daca te ingrijorezi deja doar urmarind acest trailer al sezonului 6, trebuie sa stii ca Amieah Vann, cea care interpreteaza rolul lui Tegan Prince a explicat recent pentru TV Line faptul ca moartea va fi extrem de prezenta in acest nou sezon al serialului How to Get Away With Murder. Personaje pe care le-ai indragit vor muri, nu invitati care apar din cand in cand ci oameni alaturi de care ai trait aceasta aventura de 6 sezoane. Pe langa aceasta amenintare, ancheta celor de la FBI se va intensifica pe masura trecerii timpului si Annalise si ceilalti vor fi mai mult ca niciodata in colimatorul fortelor de ordine.

Daca inca nu esti convins ca ar trebui sa te uiti la acest serial iti spunem noi ca merita. In special pentru Viola Davis care este excelenta in rolul lui Annalise Keating. In plus, actiunea filmului combina aspecte ale profesiei de avocat cu viata personala a celor care se afla in slujba legii precum avoxati, procurori, judecatori, polisiti,, criminali, vinovati si nevinovati.

Un serial care are drept principala misiune aceea de a ne demonstra ca o situatie imposibila in aparenta are in realitate o multime de iesiri, unghiuri de vedere si solutii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?