Cele mai romantice destinații ideale pentru Sf. Valentin

Nimic nu este mai frumos in aceasta lume decat dragostea. Un sentiment unic si inegalabil, cel mai puternic dintre toate. Daca dragostea nu are nevoie de ocazii speciale pentru a fi exprimata, exista o zi speciala in timpul anului, timp in care, in lumea intreaga se celebreaza dragostea, de Sf. Valentin, pe 14 februarie. Pentru unele persoane, 14 februarie reprezinta ocazia ideala de a face o calatorie romantica cu persoana iubita. Iata cele mai romantice destinatii, ideale pentru Sf. Valentin.

Paris, Franta. Paris, legendarul oras al luminii este si orasul iubirii prin excelenta. Daca capitala Frantei este pe placul tau datorita numeroaselor sale magazine si shopping-ul care se poate aici, cu siguranta va fi pe placul tau si datorita laturii sale romantice. Dupa o plimbare lunga pe Champs Elysees, puteti profita impreuna cu partenerul de viata de privelistile magnifice precum si de restaurantul magnific situat in varful Turnul Eiffel pentru a profita de o cina romantica in doi.

Tunelul iubirii, Ucraina. Atunci cand traim o frumoasa poveste de dragoste ne place sa avem parte de experiente unice si memorabile alaturi de persoana iubita. Tunelul iubirii din Ucraina este locul perfect de a avea parte de o experienta unica, de o plimbare romantica alaturi de persoana iubita. Cu atat mai mult cu cat, conform legendei, daca iubirea ta este sincera, odata ce ai traversat tunelul alaturi de jumatatea ta, toate dorintele voastre se vor indeplini.

Ushuaia, Argentina. Ce poate fi mai frumos decat o escapada in doi la celalalt capat al lumii? Ushuaia este un oras turistic situat pe arhipelagul Tara de Foc din Argentina cunoscut in egala masura sub numele de « Capatul Lumii ». Daca esti in cautarea unui loc mai putin obisnuit pentru o escapada in doi, un loc ideal pentru a te deconecta de lume atunci Ushuaia este cel mai potrivit loc.

Plaja roz din Falassarna. Ce zici de o plimbare romantica pe o plaja roz? Nu, nu este vorba despre un basm, nici de o lume paralela. Plaja roz din Falassarna este frumoasa si reala. Aceasta plaja roz si cu apa transparenta te va marca definitiv.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?