Cele mai bune smartphone-uri Honor în 2019

Filiala Huawei, Honor, este la originea unor telefoane inteligente foarte bune, la preturi care sfideaza concurenta. Dar care sunt cele mai bune telefoane Honor existente pe piata la momentul actual?

Honor 10/Honor View 10. Honor 10 si versiunea sa imbunatatita Honor View 10 sunt doua din cele mai bune telefoane ale marcii de pe piata la momentul actual si se aseamana in ceea ce priveste specificatiile cu Huawei Mate 10. Dar pretul este mult mai accesibil. Honor 10 ofera numeroase functionalitati care il pot incadra fara probleme in gama premum precum ecranul LCD IPS de 5,84 inchi si camera sa foto dubla.

Honor Play. Lansat initial doar pentru piata chinezeasca, Honor Play a fost lansat in cele din urma in intreaga lume si reprezinta unul din cele mai bune modele ale marcii. Smartphone de gaming prin excelenta, Honor Play pune in evidenta doua elemente care cu siguranta vor fi pe placul amatorilor de jocuri video – procesorul grafic Turbo, conceput pentru a imbunatati performantele si 4D haptic feedback, o tehnologie care adauga efecte tactile, vizuale si sensibile in momentul in care degetul atinge ecranul.

Honor 8X. Acest model al constructorului Huawei a fost lansat in 2018 in China si tocmai si-a facut aparitia pe piata din Europa cu promisiunea de a deveni unul din cele mai populare smartphone-uri din aceasta gama. Cu un design similar lui Honor 10, telefonul risca sa fie pe placul amatorilor de fotografie care nu vor sa investeasca prea mult intr-un telefon. Trebuie sa mentionam faptul ca telefonul este echipat cu un aparat foto dublu de 20 MP n fata si 2 MP in spate.

Honor 7S. Lansarea lui Honor 7S a fost insotita de numeroas polemici. In ciuda acestui fapt, modelul figureaza printre cele mai bune telefoane Honor, isi merita locul in clasamentul nostru. Sigur, Honor 7S este departe de a face unanimitate dar vazand pretul si caracteristicile sale care raman coerente si in 2019, am decis sa il numim in cadrul acestui top. Trebuie sa recunoastem faptul ca in zilele noastre este din ce in ce mai greu sa gasim un telefon bun sub 200 de euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?