Cele mai bune seriale SF de descoperit neapărat

Poate ca inca nu avem masini zburatoare sau poate ca nu putem inca coloniza alte planete, dar ne putem pregati pentru asta, gratie unui maraton cu cele mai bune seriale SF unde frontiera intre ceea ce descopera si ne prezinta stiinta si ceea ce e fictiune dispare.

Tribes of Europe. Creat de catre acceleasi persoane ca si serialul Dark, Tribes of Europe este un serial destul de nou pe Netflix care se desfasoara intr-un viitor indepartat unde umanitatea a fost distrusa si unde cei cativa supravietuitori sunt divizati in triburi si se bat pentru a obtine un misterios cub care le-ar putea conferi puterea de cuceri lumea. In mijlocul acestei lumi, trei frati se lanseaza intr-o aventura pentru a salva destinul noii Europe.

Dark. Este unul din cele mai bune seriale originale de pe Netflix. Si este de ajuns pentru a privi un singur episod pentru a te convinge de asta. Dark are o actiune care se deruleaza intr-un oras din Germania unde un baiat dispare. Un adolescent va reusi astfel sa descopere o stranie conspiratie legata de alte disparitii, de calatoria in timp si de lupta pentru a opri sfarisutl lumii.

Kiss Me First.
Este un serial nu foarte cunoscut pe Netflix de vazut neaparat. Kiss Me First spune povestea unei adolescente solitare obsedata de un joc din realitatea virtuala unde intalneste un grup de jucatori misteriosi care ascund un sumbru secret si care au gasit o modalitate de a lega ceea ce se intampla in joc cu ceea ce se intampla in viata reala.

Stranger Things.
O multime de referinte la anii ’80, o muzica foarte buna si copii cu puteri supranatruale. Deci nu ai de ce sa nu iti placa. Totul incepe cu disparitia lui Will si sosirea lui Eleven in peisaj. Dar intra in peisaj si oameni de stiinta rusi, monstri imensi si relatii complicate.

Warrior Nun. Putin SF si foarte multa fantezie. Este un serial inspirat din benzile desenate cu acelasi nume si urmareste destinul unei tinere paralizate care revine dintre morti atunci cand un artefact misterios o alege pentru a deveni leaderul unei noi organizatii secrete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *