Ce cred despre jocul League of Legends

În ultimul an, jocul League of Legends a devenit foarte popular printre românii de orice vârste și orice sex. Dacă acum 2-3 ani auzeam copii vorbind numai despre jocuri precum Metin si Counter Strike, acum toată lumea vorbește doar despre League of Legends. Trebuie să recunosc că am încercat și eu acest joc, mai mult de curiozitate, și astfel în rândurile următoare voi vorbi puțin despre el.

League of Legends este un joc precum Dota, și mulți jucători spun că de fapt creatorii LOL s-au inspirat din acest joc existând astfel o mulțime de conflicte între jucătorii de LOL și cei de Dota, sau Smite in care ai la dispoziție mai mulți campioni/eroi pe care îi poți alege să joci cu ei.

În League of Legends există mai multe moduri de joc însă cel mai popular este cel de 5 vs 5. Jocul în sine este reușit, chiar dacă mai sunt câteva buguri, și chiar ai ce face într-un astfel de joc, mai ales pentru faptul că există o mulțime de campioni pe care îi poți încerca și astfel mereu găsești câte ceva care să te preocupe.

Ceea ce strică însă acest joc este comunitatea de jucători. Din păcate în acest joc întâlnim prea mulți copii de cel mult 12-13 ani care nu știu ce înseamnă joc de echipă. Astfel dai de copii care refuză să comunice cu echipa alegându-și campionul după capul lor, ducându-se pe ce lane au chef și ieșind din joc atunci când mor o dată sau de două ori. De asemenea pe lângă faptul că nu se pricep la acest joc, tot ei sunt cei răi de gură stricându-ți astfel tot cheful de joc.

Totuși este un joc bun și dacă mai ai 2-3 prieteni cu care să joci în echipă atunci cu siguranță vei reuși să te distrezi jucând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *