Bakker Street Irregulars, un spin-off de la Sherlock Holmes

Strengarii de pe Bakker Street in romana, este un serial gen thriller fantastic cu tinerii anchetatori care lucreaza pentru Sherlock Holmes.

In Londra secolului XIX o multime de crime sunt comise. Victimele sunt gasite mutilate, foarte sangeros si politia se intreaba daca asasinul este cu adevarat uman. Doi barbati foarte misteriosi, care stau pe Bakker Street, Doctorul Watson si asociatul sau Sherlock Holmes, care vor sa ramana intr-un con de umbra, aleg sa angajeze 5 tineri de pe strada pentru a rezolva aceasta problema.

Scenariul acestui serial este inca destul de misterios. Este vorba despre un serial politist fantastic. Deci ne putem da seama ca au de-a face cu o forta supranaturala fantastica de invins. Dar oare, Watson si Holmes sunt ei bine intentionati? Si pentru ce motiv au angajat exact cinci tineri, marginali care traiau departe de lumea normala,pentru a le rezolva ancheta?

Serialul se inspira din anchetele filmelor si serialelor cu Sherlock Holmes. Iar acest grup de tineri care trebuie sa rezolve enigma in locul sau si sa egaleze deductiile sale, ne duce cu gandul la un alt serial, Fate: Saga Winx. Trailerul prezentat deja de Netflix ne duce cu gandul la un serial pentru adolescenti dar, in plus cu o ambianta mai sumbra si cu morti foarte sangeroase in program.

Deci acest serial se indeparteaza putin de clasicul Holmes si adauga un unghi mai sinistru si supranatural.

In castingul sezonului 1 care are opt episoade, disponibile din 26 martie ii regasim pe Mckell David, Thaddea Graham, Jojo Macari, Harrison Osterfield, Darci Shaw, Clarke Peters, Royce Pierreson si pe Henry Lloyd-Hughes.

Gigantul de streaming, Netflix, vrea sa joace cartea misterului pana la capat si serialul ar trebui sa dezvaluie o atmosfera fantasy, horror si cu evenimente paranormale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?