7 secrete pentru a atinge fericirea deplină

Nu exista niciun secret savant ascuns pentru a atinge fericirea deplina. Dar aceste mici sfaturi sau trucuri s-ar putea sa iti vina in ajutor in cautarea ta permanenta.

Urmarirea obiectivelor. Specialistii sunt de parere ca exista o legatura directa intre fericire si obiectivele vietii. Sa atingi un anumit obiectiv pe care ti l-ai propus de foarte multa vreme, te va face cu siguranta sa fii mai ferict. Un lucru care iti va permite sa investesti mai mult in urmarirea unor noi obiective. Adica sa intri intr-un cerc virtuos. Sentimentele noastre pozitive sunt stimulate si intarite atunci cand atingem obiectivele mai dificile.

Este foarte important sa ai un loc de munca unde sa te simti implinita si sa simti ca faci ceva care are sens. Deci sa iti faci munca cu placere, mai ales una utila din punct de vedere social te va ajuta sa atingi fericirea deplina.

Petrece mai mult timp cu oamenii pe care ii iubesti. O scuza suplimentara deci de a pleca in excursie sau in calatorie cu cei care ii apreciezi sau sa organizezi o intalnire cu acestia.

Construieste o relatie durabila. O relatie amoroasa de lunga durata cu partenerul te ajuta sa fii mult mai fericita. Deci cei care sunt casatoriti se simt mai bine decat celibatarii. Mai ales in perioadele foarte stresante.

Mananca sanatos. Consumul de multe fructe si legume poate favoriza si el fericirea. Deci cei care mananca intre 7-8 portii de legume si de fructe pe zi sunt mai fericiti decat cei care mananca mai putin.

Fa sport. Inca un motiv in plus de a scoate de la naftalina adidasii si de a cauta o sala unde sa faci miscare pentru a fi cea mai fericita. Indiferent de varsta, cei care fac miscare, sunt mult mai fericiti decat cei care au un stil sedentar de viata.

Multiplica experientele. Daca banii nu te fac fericita, inseamna ca nu ii cheltui asa cum trebuie, sunt de parere unii. Dar cel mai bine ar fi sa investesti intr-o experienta sociala decat intr-una materiala. Mergi mai mult la concerte, in calatorii sau cauta alte activitati care vor lasa doar amintiri placute.

Un comentariu la „7 secrete pentru a atinge fericirea deplină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *